Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sporten bij Hotel Acropolis

Sport

Niets aangenamer dan tijdens je verblijf sporten in een ontspannen sfeer. Daag elkaar uit voor een gemoedelijk partijtje padel, laat elkaar alle hoeken van de court zien tijdens het tennissen of ga relaxen in of aan het zwembad. Ontdek hieronder alle sportmogelijkheden vlakbij Hotel Acropolis.

Zwembad & Wellness Hotel Acropolis Zwembad & Wellness Hotel Acropolis

Zwembad & Wellness

Voor een oase van ontspanning duik je in het indoor zwembad van Vita Krokodiel, compleet met multifunctioneel sportbad, wellness en sporthal.

Helemaal tot rust komen of ravotten in het water? Lees snel verder.

Padel bij Hotel Acropolis

Padel

Padellen zonder rekening te houden met de weergoden doe je bij Golden Point. De gloednieuwe indoor padelterreinen in het Sportpark te Middelkerke zijn perfect om comfortabel een partijtje te spelen. It's a match? 

Tennis bij Hotel Acropolis Tennis bij Hotel Acropolis

Tennis

Tennis is en blijft een all-time favoriete activiteit van onze hotelgasten. Zin om zelf een balletje te slaan? Toon dan jouw skills op het tennisveld GoldenPoint, in de schaduw van Hotel Acropolis en middenin Sportpark Krokodiel. 

Sporthal bij Hotel Acropolis

Sporthal

Op zoek naar de ideale plek om in groep te sporten? Dan is de sporthal van Vita Krokodiel helemaal wat je zoekt. Vriendengroepen, bedrijven of verenigingen kunnen er terecht voor tal van indoor sporten, zoals zaalvoetbal, basketbal of nog zoveel meer. Stel je team samen en wipe the floor met je tegenstander.

Fitness bij Hotel Acropolis Fitness bij Hotel Acropolis

Fitness

Don't skip legday! Voluit blijven trainen tijdens je verblijf in Hotel Acropolis? Breng een bezoekje aan onze AcroPartner, Mooze Gym. In deze compleet uitgeruste fitness kan je zowel individueel trainen, groepslessen volgen of worden gecoacht door een personal trainer.

Fietsen rond Hotel Acropolis

Fietsen

Stap ontspannen de pedalen op. Verken schilderachtige routes, adem de zilte zeelucht in en geniet van de perfecte balans tussen relaxen en avontuur. Je fiets berg je veilig op in onze bewaakte, overdekte fietsenstalling.

Wandelen rond Hotel Acropolis

Wandelen

Welkom in Middelkerke, het kloppend hart van de Belgische kust! Centraal gelegen tussen De Panne en Knokke-Heist, is deze levendige badplaats de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie of uniek weekendje weg. De overvloed aan recreatiemogelijkheden, talloze evenementen en bruisende sfeer maken je verblijf onvergetelijk.